05 d’octubre 2007

Doctorials

La situació és la següent: t'han portat a un hotel aïllat a Collbató, i hi estàs tancat amb vuitanta i escaig més doctorands, als que la Generalitat ha considerat que cal inflar el cap amb conferències. Has anat obligat, clarament. I igual que tu mateix, l'ambient general és d'emprenyamenta, i de que has vingut allà a perdre el temps durant quatre dies.

Et trobes que t'han assignat a un grup amb catorze persones més, amb qui consideres que tens poc o res a veure, i que en el fons et fa pal conèixer. No vols socialitzar, vols tornar al teu entorn habitual i control·lat.

Però comencen les activitats, comences a tractar amb els teus catorze companys, i te n'adones que està sorgint bon rotllo a l'ambient. I ja vas a sopar amb els teus companys, després del sopar cauen unes birres i, com és habitual, al voltant de les birres l'ambient es fa més distès i ja et comença a semblar que són amics de tota la vida.

Però això no és tot. Perquè el grup en què estàs resulta que és el que més la lia, i sou capaços de superar un moment de bastant mal rotllo i fer un treball d'equip en què tot l'equip col·labora i riu, fer la millor presentació que s'ha vist mai a les jornades, o organitzar un antitaller que atreu tanta gent que deixeu el taller oficial buit, i l'organització ha d'acabar pactant amb vosaltres, i financia part d'una caixa de cerveses.

I quan arriba l'últim dia et fa pena marxar, i deixar aquests amics nous. Una rel·lació que s'ha fet intensa a través de quatre dies de convivència continuada, i que si no hagués estat per les les circumstàncies possiblement no hauria passat mai, perquè cadascú veniu d'un lloc i una vida diferent.

A partir del moment en què us heu separat al baixar de l'autobús, torneu a la vostra vida normal, però amb la consciència que a partir d'ara cal fer-hi un espai més.

4 comentaris:

Denea ha dit...

m'estranya que tu "no vulguis socialitzar" xDDDD
però per la teva manera de ser no podia acabar d'una altre manera: bon rotllo i birres xDDD.
en fi...records!!^_^

simón ha dit...

jejeje, allà donde pasa edgar, quedan cascos vacíos...

Nosotras mismas ha dit...

Només passava a saludar.

Petons

Yeral ha dit...

Edgar, em sap greu el lapsus mentis que vaig cometre al post de les Doctorials (ja l'he rectificat). Tu et mereixes un lloc privilegiat, no només per la feina excel·lent que has fet amb el vídeo de "Seducing For You S.A." sinó perquè ets collonut!!! És un descuit absurd! No pensis que ets un Seducing oblidat! Saps que no... Ho vam passar bé ahir, eh?? La veritat és que no sé com has pogut llevar-te avui. Jo estic una mica fet pols. La solució: Vitamina B12 (ja ho deia jo, ja...).
Una abraçada!!!!!