03 d’octubre 2006

Aquesta és l'actitud que cal tenir

Actitud positiva al món de la recerca, per sobre de tot :D

Bé, per als que no ho sabeu, sóc doctorand, i aquesta és la sensació que a un li agafa tot sovint...

De fet, el cartell és de la manifestació que hi ha hagut aquest cap de setmana a Barcelona per demanar solucions al problema de la vivenda, lleugerament retocat per a fer-lo més adequat. El vam penjar a la porta del nostre despatx, i vam fer la modificació a mà. Curiosament, a algú li ha molestat i ens ha deixat una annotació a sota: Las tesis no se tienen... Jo al menys sí que en tinc, en tinc un arxivador de despatx, d'aquells de metre i mig d'alt, amb vàries i de diversos temes...

Aquests dies hi ha paperam, tema renovació de beques i tal, són els dies que menys gaudeixes de la feina: et passes les hores escrivint els objectius de la teva recerca, els antecedent, el métode que seguiràs... Tot acaba sent el mateix sempre, i vas fent refregits del Projecte de Tesi cap a la sol·licitud de renovació, del la sol·licitud a la de l'any següent i d'aquí al Currículum que et demanen per ser membre d'un projecte que cal demanar al Ministeri o a la Unió Europea.

Al menys aquest any tinc motivació addicional: he de demanar beca per a fer una estada a l'estranger. Si tot va bé, me'n vaig tres mesos a Nova York ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"et passes les hores escrivint els objectius de la teva recerca, els antecedent, el métode que seguiràs..."
acabes de definir la majoria de treballs qu em fan fer a la uni xD. ls primers anys feia gràcia però ara ja cansen xD.
Espanya és un païs molt burocràtic on has de fer mil una filigranes per aconseguir una beca que, a vegades ni tant sols val la pena. Espero que s'acabi aviat tot aquest paperam i puguis, finalment marxar a NYC :D. Una abraçada!!

Unknown ha dit...

Ei!!

Ets la primera a deixar-me un comentari al blog!

La veritat és que això no és només per a la beca, tots els articles i tot el que acabes escrivint sempre té la tirallonga de:

- Contexte del treball
- Necessitat
- Objectius
- Antecedents
- Conclusions

I si tens 4 pàgines d'espai cal tenir bastanta capacitat de síntesi (cosa que no tinc gaire, com es pot veure pels rollos que poso aquí :) )

Però ja ho dic, en el fons si tens sort i et donen la beca, la recerca es molt divertida, i val la pena tot el paperam que fas.

I no et dic ja si pots anar a NY ;)